Η ιδέα

Ένας μοντέρνος χώρος με έντονα τα industrial στοιχεία σχεδιασμένος από τον διακοσμητή Νίκο Καραθανάση και την αρχιτέκτονα και ιδιοκτήτρια Δέσποινα Χαραλάμπους.

Η ιδέα του Vein wine bar & bistro ξεκίνησε με αφορμή την αγάπη της ιδιοκτήτριας και αρχιτεκτόνισσας στο βιομηχανικό και αστικό σχεδιασμό και αποτελεί ένα μοντέρνο χώρο με έντονα τα στοιχεία αυτά σχεδιασμένος από τον διακοσμητή Νίκο Καραθανάση. Φυσικά και ακατέργαστα υλικά δένονται μεταξύ τους και δημιουργούν αρχιτεκτονικές φόρμες και όγκους που με την διάχυση του φωτός αναδεικνύονται και ολοκληρώνονται.

Ξύλο, γυμνό μπετόν, ακατέργαστος γρανίτης, μέταλλο, βιομηχανικό κρύσταλλο είναι τα βασικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για να δώσουν ένα Νεοϋρκέζικο στυλ βιομηχανικού σχεδιασμού που δένει απόλυτα με το αστικό περιβάλλον και αγγαλιάζει στο εσωτερικό του την δράση και τα συναισθήματα που δημιουργούνται υπό τους ήχους της τζαζ μουσικής , της καλής παρέας και του κρασιού που αποτελεί ζωντανό οργανισμό και εξελίσσεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για να φτάσει στα ποτήρια μας.

Loading...
Loading...