Η Φιλοσοφία

Στο Vein Wine Bar & Bistro προτεραιότητα μας είστε εσείς και σκοπός μας να γεμίζουμε τις στιγμές σας θετική ενέργεια , ξεκούραση , γνώση απόλαυση και μοναδικότητα.

Με μια μεγάλη γκάμα κρασιών απο τον Ελληνικό και Διεθνή αμπελώνα που ολοένα ανανεώνεται και αυξάνεται σας δίνουμε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με την πραγματική αξία του κρασιού , να το γνωρίσετε και να το απολαύσετε.

Με όλες μας τις ετικέτες να σερβίρονται σε ποτήρι με το σύστημα coravin το οποίο αφαιρεί κρασί χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουμε την φιάλη και διατηρεί τα αρώματα και τις γεύσεις του χωρίς αλλοιώσεις έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε κάθε φορά διαφορετικές ποικιλίες και terroir απο όλο τον κόσμο.

Με την βοήθεια των sommelier και των ειδικών στον χώρο του κρασιού μέσα απο γευσιγνωσίες και σεμινάρια υποστηρίζουμε τις γνώσεις σας και μοιραζόμαστε μαζί σας ενργά όλη την διαδικασία παραγωγής του κρασιού , τις μεθόδους, την προέλευση, τα χαρακτηριστικά και τον σωστό συνδιασμό του με φαγητό ώστε να απολαμβάνεται κάθε στιγμή τις γευστικές σας διαδρομές.

Οι γνώσεις μας όμως δεν παραμένουν μόνο στο κρασί γι αυτό επιλέξαμε για εσάς ξεχωριστές ετικέτες απο malt ουίσκι, vodka, gin, ρούμι, παλαιωμένα τσίπουρα και μπύρες για να σας μεταφέρουμε την μαγεία που κρύβεται σε κάθε σταγόνα τους δίνοντας σας την απόλαυση και την χαλάρωση που σας ταιριάζει κάθε στιγμή της ημέρας.

Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε όλα αυτά να μην τα συνδιάσουμε με μοναδικές γεύσεις που δημιουργεί για εσάς ο Σεφ μας Αναστάσιος Ζούπας ο οποίος χρησιμοποιεί άριστες πρώτες ύλες απο Έλληνες και ξένους παραγωγούς και ολοκληρώνει τις γευστικές σας εμπειρίες.

Loading...
Loading...